Rumored Buzz on Mazaj
Rumored Buzz on Mazaj
Blog Article
این علم امروزه هم به شناخت بیماریها، مشکلات و ویژگیهای جسمی و روحی کمک میکند. با تعیین مزاج میتوان نحوه صحیح ورزش، تغذیه، پوشش و حتی روابط را تعیین کرد.
غذاهای چرب مثل ماکارونی یا لبنیات پر چرب و محلی نیز توصیه نمیشود. برخی میوهها مثل موز، آناناس، خربزه و… جزء میوههای دارای طبع گرم به شمار میروند. این میوهها باعث میشوند تا تعادل مزاجی در بدن فرد از دست برود و او را با مشکلاتی مواجه سازد.
میان وعدهها هم بهتر است با نوشیدنیهای گرم و تر مصرف شوند. سوداویها میتوانند نوشیدنیهای گرم خود را با استفاده از زنجبیل، دارچین، زعفران و… دم کنند. دمنوش گل گاوزبان نیز به شدت برای این دسته مفید است. سیب، انار، انجیر، خرما و… میتوانند به ایجاد تعادل مزاجی کمک کنند. خوراکیهای دارای طبع سرد مثل ماهی، بادمجان، گوجه، سرکه، غوره، ترشیها و… برای سوداویها مضر است.
اگر با لمس ساعد علاوه بر احساس گرما، متوجه شدید که قسمتی از انگشت شما در گوشت ساعد دست فرو میرود، احتمالا مزاج دموی یا همان گرم و مرطوب دارید.
پیشنهاد می کنیم بلاگ طرز تهیه معجون بلغم زدا را از بلاگ اسنپ فود بخوانید.
سادهترین راه تشخیص مزاج، چهره فرد است. ویژگیهای ظاهری مانند رنگ پوست، قد بلند یا قد کوتاه، هیکل و… میتواند بهنوعی نشاندهنده مزاج فرد باشد.
حالا که میدانید مزاج چیست شاید بپرسید که چطور میتوان مزاج شناسی یا طبع بدن و مزاج را تشخیص داد؟ با لمس قسمتی از ساعد دست راست Mazaj فرد، میتوان طبع بدن او را تشخیص داد.
افراد صفراوی یا طبع گرم و خشک، پوست سفید مایل به زردرنگ دارند و معمولا لاغر اندام هستند.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
در بدن نیز هر عضو نسبت به ویژگی و فعالیت خود، مزاج متفاوتی دارد. که مواردی را اکنون با هم مرور می کنیم.
شخصیت این گروه دوستانه، خوشرو، جسور، نگران، منعطف و عاطفی است. دموی مزاجها فعالیت بدنی بالا و حافظه قوی دارند. این افراد تحمل هوای گرم و مرطوب را ندارند.
بلغمیها از لحاظ شخصیتی افرادی آرام و ثابت هستند و اعتماد به نفس بالا دارند؛ اما کمی ترسو و خجالتی به نظر میرسند.
سبزیجات: کرفس، هویج، تربچه، تره فرنگی و سبزیها (نعنا، جعفری، شوید، ترخون و ریحان)
در ذخیره خوارزمشاهی آمده که اگر طبیب، به وسیله حس لمس، احساس گرمی یا سردی در شخصی نماید، دلالت بر گرمی یا سردی مزاج آن شخص دارد، مشروط بر این که گرمی و سردی به سبب امر خارجی عارض نشده باشد؛ در مباحث جداگانهای تحت عنوان: سخنات و مبردات، کلیه عوامل گرمکننده و سردکننده بدن را که باعث افزایش یا کاهش درجه حرارت اشخاص میشود ذکر کردهاند.[۱۴]